E14 Storlien – så langt man rekker før man må på jobb.

Tok bussen fra Molde til Trondheim så toget til Storlien var framme ca 1830 . Stien startet rett bak Storlien togstasjon og var en meget god tilrettelagt sti etter rundt 8 km var jeg godt over 3 km innafor Norges grenser igjen , fant en meget fin Teltplass og var heldig med været .

Tok meg god tid på morgenen og spise en god porsjon frokost, deretter fulgte jeg dnt stien mot angeltjønnhytta , turen starta bra dem 5 første km var det strålende vær. Plutselig åpnet himmelen seg og det bøtta ned , i kombinasjon med vind så ble omtrent alt av klær vått ganske raskt.

Bestemte meg derfor å ta inn på angeltjønnhytta for å tørke klær .

Hadde kjøpt inn nye crispi valdres rett før turen da mitt gamle par var utslitt , disse passer perfekt til min føtter og jeg trenger ikke gå dem inn.

Skoene var gode å gå i ,men så ved første turterreng så kjente jeg at sokkene ble fuktig ,etter 20 mi var sokkene gjennomvåt. Blir rett tilbake til butikken med dem ja !! Viser bare hvor viktig det er å teste ut utstyr først. Nå blir det mange dager med våte sko ,heldigvis ikke så ubehagelig likevel:)

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s