Rondane Høyfjellshotell til Folldal

Starta litt lengere Sør en jeg  avslutta sist , pga at jeg ville få med meg rondane og gå litt  mer mot  øst en planlagt.

Hadde først planlagt å gå rett øst for Rondvassbu til Bjørnholia ,Korsberghytta og avlsutte i alvdal. I siste liten så fant jeg ut at disse hyttene er stengt!?! , gikk derfor rett nord til Øvre Dørålseter og videre til Folldal derfra.

Hovedplanen med turen var å få testa ski med pulk på en 3 dagerstur.

Turen fra hotellet til Rondvassbu var nydelig , tok sin tid å få en liten lunk da det sikkert var -15 inne i hytta.

Morgenen etterpå stod jeg opp til iskald hytte , her var det bare å få i seg litt mat og sette i gang.  Etappen skulle gå nord over vannet til Dørålseter , ved enden av vannet sluttet også snøen.!Herfra gikk det delvis på ski og delvis på beina.  Skulle være en relativt lett etappe men brukte mye krefter å tid på denne etappen. Var ekstra godt å komme seg fram til hytta.

Siste dagen gikk det mest til fots til folldal. Lang og kjedelig tur. Når jeg var fremme i folldal fikk jeg transport til Hjerkin hvor bilen min stod parkert .

Hadde trudd etter så mye juling at skiene skulle være totalt oppskrapet og pulken gjennomslitt . Heldigvis bare noen små riper både på pulk og ski :).

 

 

Nå håper jeg det kommer MYE mer snø så jeg kan forsette mot Røros snart.

 

Ein tanke på “Rondane Høyfjellshotell til Folldal

Kommenter innlegget