Rondane Høyfjellshotell til Folldal

Starta litt lengere Sør en jeg  avslutta sist , pga at jeg ville få med meg rondane og gå litt  mer mot  øst en planlagt.

Hadde først planlagt å gå rett øst for Rondvassbu til Bjørnholia ,Korsberghytta og avlsutte i alvdal. I siste liten så fant jeg ut at disse hyttene er stengt!?! , gikk derfor rett nord til Øvre Dørålseter og videre til Folldal derfra.

Hovedplanen med turen var å få testa ski med pulk på en 3 dagerstur.

Turen fra hotellet til Rondvassbu var nydelig , tok sin tid å få en liten lunk da det sikkert var -15 inne i hytta.

Morgenen etterpå stod jeg opp til iskald hytte , her var det bare å få i seg litt mat og sette i gang.  Etappen skulle gå nord over vannet til Dørålseter , ved enden av vannet sluttet også snøen.!Herfra gikk det delvis på ski og delvis på beina.  Skulle være en relativt lett etappe men brukte mye krefter å tid på denne etappen. Var ekstra godt å komme seg fram til hytta.

Siste dagen gikk det mest til fots til folldal. Lang og kjedelig tur. Når jeg var fremme i folldal fikk jeg transport til Hjerkin hvor bilen min stod parkert .

Hadde trudd etter så mye juling at skiene skulle være totalt oppskrapet og pulken gjennomslitt . Heldigvis bare noen små riper både på pulk og ski :).

 

 

Nå håper jeg det kommer MYE mer snø så jeg kan forsette mot Røros snart.

 

Ein tanke på “Rondane Høyfjellshotell til Folldal

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s